Flor De Neu
Informació i reserves
639 069 010
castellano | català
                 
HOTEL HABITACIONS APARTAMENTS ENTORN ACTIVITATS LOCALITZACIÓ TARIFES FORMULARI DE RESERVES
               
VISITA VIRTUAL DEL HOTEL
Inscriu-te per rebre novetats
Email
Flor De Neu


L'Hotel Flor de Neu és un preciós hotel de muntanya, situat al Pont de Suert, capital de la comarca de l´Alta Ribagorça, al cor dels Pirineus de Lleida.

El nom de l'hotel fa referència a la Flor de Neu o Edelweiss, una flor que únicament creix en petits grups en les prades alpines i actualment només als Pirineus de Lleida, ja que es troba en perill d'extinció. És la flor emblemàtica de les altures.

És un petit hotel de nova construcció però mantenint tot l'encant de les típiques cases pirinenques de pissarra, fusta i pedra.

A només 10 minuts de les pistes d'esquí & snow Boí-Taüll, també ens trobarem a la Vall de Boí les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, dues de les que formen el conjunt d'esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Prop del Parc Nacional d'Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici i del Balneari de Caldes de Boí, on ens trobem 37 brolladors d'aigües minero-medicinals de qualitats terapèutiques que el fan un balneari únic en el món.

Envoltat de paratges espectaculars, l'Hotel Flor de Neu és un espai acollidor, càlid i casolà. Ideal per a amants de la tranquil·litat i la naturalesa, el nostre propòsit és que passi aquí uns dies de màxim confort i es senti fins i tot millor que a casa. No s'admeten animals.

Hotel Flor de Neu · C/ Salencar, s/n · 25520 El Pont de Suert (Lleida) | Tel. 973 691 225 - 639 069 010 | A l'Atenció de Palmira